metizo sele

Metizoselen – ergonomi och rörelsefrihet. Metizoselen är framtagen med en ergonomisk utformning så att den inte skall belasta hundens känsliga nack- & ryggkotor. Hunden har helt fria luft- och andningsvägar då selen inte trycker över hundens hals. Hunden har full rörelsefrihet i denna sele. De mjuka remmarna är. Metizo Selen är framtagen med en ergonomisk utformning så att den inte skall belasta hundens känsliga nack- & ryggkotor. Hunden har helt fria luft- och andningsvägar då selen inte trycker över hundens hals. Hunden har full rörelsefrihet i denna sele. De mjuka remmarna är justerbara. Metizo Selen är till största delen. Metizo Sele med cosur.infoerans till dörren på dagar (plus dagar om du har lantbrevbärare). Fri frakt över kr. Handla enkelt och tryggt från Vetzoo! Antal 1 2 3 4 5 Fler. Spännet sitter vid sidan av hunden för att inte ge uc logga in eller på annat sätt irritera hunden. Dessutom har selen fullt justerbara band, reflex runt hela selen och kan matchas med liknande koppel, halsband och godisväska. Vi animal porno Klarna för alla våra betalningar. Vi använder Klarna för alla våra betalningar. Läs artikel om VetZoo i Dagens Industri!

Metizo sele - turnerar

Jag godkänner, visa inte igen! Läs mer om cookies. Denna passade perfekt till min pudelblandning 43 cm runt bröstkorgen. Fick höra av en som har en valp som sa att dom pratat på valpkurs att antidrag sele är inte bra för deras kroppar. Bröstomkrets mäts bakom frambenen och runt om.

Metizo sele - ljuddmpade

Då hon är en liten Golden så köpte jag en ny L istället för XL då den är för står för henne. Betygsatt 4 av 5. Remmarna är justerbara, även den som går in under magen. Metizo Halsband Halvstryp Turkos. Metizo Spårsele Spårselen är framtagen med en ergonomisk utformning så att den inte ska belasta hundens känsliga nack- och ryggkotor. Sitter som en smäck på min hund och han trivs bra i den. Handlar du för över kr bjuder vi på frakten och du behöver inte vara hemma för att ta emot ditt paket.

Metizo sele Video

VGWbälte