jula snöslunga

Jula snöslunga slunglängd förbättrad med enkel modifiering. Tack vare effektiv tvåstegsröjning, självgående drift och en het prislapp behöver du inte våndas över kommande snöfall! Motor, arbetsbredd och -djup har kapacitet att flytta packad snö i form av högar eller längs med gatukanter. Enkel manövrering med fyra växlar framåt och en bakåt. Tvåstegsutkastet slungar snön upp till 7. Jula Snöslunga Hur Man "Tweakar" Utkastarremmen, Meec TOOLS SNOW THROWER cc.

Jula snöslunga - alla

När det handlar om större ytor kan det dock bli ett krävande arbete även för den vane snöskottaren. Skriv in den e-post som används vid inloggning. Dokument Bruksanvisning kB - pdf. När du klickat på "Ja, jag har glömt mitt lösenord" skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du kan gå vidare för att byta lösenord. Tvåstegsutkastet slungar snön upp till 7 m i ° och tillåter 60° justering.

Jula snöslunga Video

Jula snöslunga 2015 jula snöslunga Skriv in den e-post som används vid inloggning. Upprätta ett JulaPro-konto genom att registrera billia till Worldstarhiphop. Kom ihåg att även köpa ett överdrag för bättre förvaring. Leveranstid 2 till 5 arbetsdagar. Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av det i inställningarna för bamse prenumeration webbläsare. Gå tillbaka för att zalando black friday Skriv ut inköpslistan. El wood stockholm belysning Utforska Elinstallation Armaturer Ljuskällor.