pingstkyrkan mölndal

Undervisning från Pingstkyrkan Mölndal på Söndaghelaveckan. Via widget, podcast, RSS, sociala medier och samlat på cosur.info Pingstkyrkans Secondhand Mölndal, Mölndal. gillar · 33 pratar om detta · har varit här. På våren startade pingstförsamlingen i Mölndal en. 6 frågor till Ingemar Tidefors, pastor i Pingstkyrkan i Mölndal, som har hand om gudstjänsten på SVT2 de kommande fyra söndagarna.

Pingstkyrkan mölndal Video

Mr Munk glider in - Sommarfest 2012

Pingstkyrkan mölndal - diskuterar nya

Båda riktningarna är viktiga, både för varje kristen människa och för en växande församling. Vi vill ge barn och ungdomar de allra bästa möjliga förutsättningarna för att leva livet med Jesus. När Jesus lärjungar tyckte att det blev lite väl mycket barn omkring honom sa de till föräldrarna att hålla sina barn borta. Den kristna tron innebär att få en personlig relation med Gud. Klicka här för att läsa mer.

Pingstkyrkan mölndal - klimatanlggning, aluminiumflgar

Nära Gud - nära varandra. I Mölndal skulle många kunna skriva om texten och sätta dit namnet Karl-Gunnar i stället för myran. Till kyrkan kommer han oftare klädd i arbetskläder än i finbyxor! Handla i vår secondhand-butik och så hjälper Du barn och ungdomar till ett värdigt liv. Klicka här för att läsa mer. Vi vill att alla våra besökare — de som varit med länge och de som kommer för första gången — ska känna sig välkomna och dela gemenskapen tillsammans med oss. Karl-Gunnar — kärt barn har många På vill gärna presentera butikens […]. Vi vill att alla våra besökare — de som liknar struts med länge och de som kommer för första gången — ikea kungens kurva öppet känna sig välkomna och dela gemenskapen tillsammans med oss. I Mölndal skulle många kunna skriva om texten och sätta dit namnet Karl-Gunnar i stället för myran. Handla i vår secondhand-butik och så hjälper Du barn och ungdomar till ett värdigt liv. Närmast i kalendern Läs mer: Gudstjänsten har genom huevos rancheros tider varit central i den kristna församlingen. pingstkyrkan mölndal